Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Over Lucid Detailing

Lucid Detailing is een uitgebreid detail center voor alle automerken, supercars, oldtimers en sportwagens. Naast professionele autoschoonmaak en -verzorging, bieden we ook duurzame lakcorrecties en coating, car wrapping en autobelettering aan. 

Bovendien staan we als gecertificeerd XPEL Paint Protection Film installateur in voor het vakkundig aanbrengen van de meest geavanceerde anti-steenslagfolie die er vandaag op de mark te vinden is. Een topproduct, waar we 100% achter staan!

Wij streven voor iedere wagen naar het hoogst haalbare resultaat. Daarvoor gebruiken we de beste materialen en zoeken we voortdurend naar innovatie en efficiëntie op de werkvloer. We omringen je wagen steeds met de grootste zorg en garanderen een bewaring in een veilige omgeving met videobewaking op een afgesloten terrein.

Net zoals de perfecte transparantie van onze autofolie, is ook de transparantie in onze klantenrelaties en communicatie essentieel. Voordat wij aan je wagen werken, geven we vrijblijvend advies over alle mogelijkheden die we volgens de noden van je wagen én jouw wensen en budget kunnen invullen.

We nemen de tijd om dit met je te overlopen en uit te leggen wat er nodig is om het maximale resultaat te behalen. Tijdens de werkzaamheden kan je op elk moment bij ons langskomen en het proces mee volgen. Uiteraard hoort daar ondertussen een gezellige babbel en uitleg bij!

 

Het team

Car detailing is onze passie. Wij werken daarom bewust met een klein team van gepassioneerde autoliefhebbers met een scherp oog voor de kleinste details.

Als technisch expert en perfectionist beschikt Tom over jaren ervaring en vakkennis. Niettemin investeert hij voortdurend in opleiding en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in zijn niche. Een echte vakman op gebied van PPF installaties waar hij op de werkvloer met veel concentratie, de meest complexe voertuigen beschermt.

Wendy vormt zijn dynamische en communicatieve tegenhanger, die met haar vlotte, klantgerichte aanpak het bedrijf vooruit stuwt. Naast de vriendelijke stem aan de telefoon, vind je haar tijdens de dag vooral in de voorbereiding- en detailingzones aan het werk.

Als hecht team kiezen wij elke dag opnieuw voor een focus op topkwaliteit, waarbij we steevast gebruik maken van de beste producten en een service bieden, die gebaseerd is op een heel persoonlijke aanpak en aandacht voor elke klant en wagen.

Benieuwd hoe we jouw wagen aanpakken?

Maak snel een afspraak en kom langs in ons detail center!